Yhteistyö SUSEn kanssa vahvistaa Nordicmindin asemaa modernien konesaliympäristöjen asiantuntijaorganisaationa ja luotetun jälleenmyyntiverkoston kumppanina.

Nordicmind aloitti helmikuun alussa 2019 SUSEn jälleenmyyntikanavaa kehittävänä kumppanina.

”Selvitämme yhdessä jälleenmyyjiemme kanssa asiakkaiden tarpeet ja rakennamme heidän liiketoimintaa tukevat ratkaisut”, Nordicmindin toimitusjohtaja Esko Wessman kertoo.

SUSEn tuotteille on Wessmanin mukaan juuri nyt hyvä kysyntä markkinoilla. Ne tarjoavat erityisen kilpailukykyisen hinnoittelun ja liiketoiminnan tarpeisiin mukautuvan lisensointimallin. ”Asiakkaamme ovat säästäneet useita kymmeniä prosentteja verrattuna aiempaan siirryttyään SUSEen ja uskomme tämän trendin vahvistuvan selkeästi”, Wessman jatkaa.

”SAP-käyttäjille SUSE on erinomainen valinta, koska SAPin tuki Windows-ympäristöille päättyy vuoteen 2025 mennessä. SUSElla ja SAPilla on pitkä yhteistyö, mikä tarjoaa joustavan ja turvallisen migraation suomalaisille SAP-käyttäjäorganisaatioille”, Wessman sanoo.

Jälleenmyyjäverkostolle SUSEn jakelun selkiintyminen avaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

”On hieno asia, että Nordicmind vastaa kokonaisvaltaisesti SUSE-tuotteista Suomessa. Heillä on kova osaaminen ja erinomaiset verkostot. Apua on tullut aina, kun olemme tarvinneet syvällistä teknistä tuotetietoa. Yhteistyö on ollut vaivatonta ja Nordicmind on tuonut meille useita arvokkaita asiakasprojekteja”, virtualisointiin ja vikasietoisiin konesaliratkaisuihin erikoistunut ratkaisutoimittaja Netorekin toimitusjohtaja Timo Kero sanoo.

Nordicmindin koulutustapahtumat ja tietoiskut ovat Keron mukaan sekä jälleenmyyjille että loppuasiakkaille arvokas lisä, joka helpottaa tuotteiden käyttöönottoa ja parantaa niiden hyödyntämistä. ”Tietoisuus SUSEn tuotteista lisääntyy nyt merkittävästi Suomessa, mikä on hyvä asia”, Kero sanoo.


In photo from left: Marijn de Vos, Regional Director for Northern Europe at SUSE and Esko Wessman, CEO, Nordicmind.

Further information: Esko Wessman (@nordicmind.com)