Kyberturva-aamiainen:

Arkaluontoisen tiedon tunnistaminen, luokittelu ja suojaaminen

 


Helsinki, 9.4.2019 @ 09:00 – 11:00


Click here for English

Ilmoittaudu tästä

Onko sinulla liiketoimintakriittistä tai säädösteltyä tietoa?

Tiedätkö missä kaikkialla organisaatiossasi on arkaluontoista tietoa? Kenellä tietoon on pääsy tai kuka sitä on käyttänyt ja milloin? Ovatko kaikki tapahtumat auditoitavisssa?

Tässä tilaisuudessa keskitymme arkaluontoisen tiedon tunnistamiseen ja sen suojaamista edellyttäviin toimenpiteisiin. Näytämme myös käytännössä miten tämä tapahtuu.

Tervetuloa kyberturva-aamiaiselle

Järjestämme tilaisuuden Netwrixin kanssa, joka on maailman johtavia sensitiivisen tiedon tunnistamiseen ja suojaamiseen keskittyneitä toimijoita. Netwrixiä myös käyttää jo suuri joukko merkittäviä suomalaisia organisaatioita.

Tilaisuus on maksuton, ja se on suunnattu kyber- ja tietoturvallisuudesta sekä riskienhallinnasta vastaaville asiantuntijoille. Aihetta käsitellään myös käytännön asiakasesimerkkien kautta. Tilaisuus pidetään englannin kielellä.

Paikka & Aika

Scandic Hotel Simonkenttä 
Simonkatu 9, Helsinki
Tiistai, 9.4.2019 @ 09:00 – 11:00
Aamupala tarjolla 08:30 alkaen.

Cyber Security Breakfast: Put Data at the Centre of your Security Strategy

There is a growing need for organizations to protect their sensitive data. If you don’t know where your sensitive data is, how do you get your existing security investments to focus on protecting what matters most? At the same time, how is this lack of visibility effecting your ability to prove compliance and pass audits?

Join our Breakfast Briefing on April 9 hosted by Nordicmind and the Netwrix Team to discover the steps needed to implement a data-centric security strategy. This event will focus on what you really need to protect—your organization’s sensitive data, and we will show you how to be one step ahead of data theft and rapidly changing compliance landscape.

  • Date: Tuesday, Apri 9, 2019
  • Time: 09:00AM – 11:00AM (Breakast is served from 08:30AM)
  • Location: Scandic Hotel Simonkentta, Simonkatu 9, Helsinki

The event is free of charge, and is targeted to senior cyber security experts and decision makers. The event language will be English.

Registration

Name (*)

Organization (*)

Title

Email (*)

Special diet

Further information: events@nordicmind.com