Konesaliammattilaisten aamupala Kokkolassa 10.4.2018

Huawei Hyperconverged: Tehokkaampi ratkaisu ja kilpailukykyinen hinta

& IT-infrastruktuurin automaation edut

Ilmoittaudu tästä

Tervetuloa konesali- ja verkkolaiteteknologioista kiinnostuneille ammattilaisille suunnattuun tietoiskuun. Maittavan aamupalan yhteydessä kuulet tiukkaa asiaa IT-arkkitehtuurin kahdesta kuumimmista aiheesta:

Hyperkonvergenssi
Gartner nosti Huawein vahvaksi haastajaksi uusimmassa HCI-tutkimuksessaan. Jo muutamassa vuodessa tapahtuneen nousukiidon taustalla on Huawei HCI:n tehokkuus, skaalautuvuus sekä hinnoittelu. Näytämme sinulle, mikä tekee Huaweista poikkeuksellisen houkuttelevan HCI-ratkaisun.

IT-automaatio
Lisäksi kuulet mitä tarkoittaa IT konfiguraatioiden automatisointi, mitä hyötyjä sillä saavutetaan ja minkälaisia asiakasratkaisuja näiden tiimoilta on toteutettu – ja mikä yhteys sillä on hyperkonvergenssiin.

Ohjelma

Aamupala on tarjolla klo 08 alkaen.

09:00Tervetuloa! Johdanto aamun aiheeseen.
09:10Modernin konesalin infrastruktuuri laitteistotoimittajan näkökulmasta. Katsaus tärkeimpiin Huawein konesaliteknologioihin.
09:40IT automatisointi: Mitä se on? Mitä hyötyä on konfiguraatioiden hallinnan automatisoinnista? Mitä muut ovat tehneet? Miten tämä liittyy hyperkonvergenssiin?
10:00Kahvitauko
10:10Huawei Hyperconverged: Avainominaisuudet ja -eroavaisuudet muihin HCI-ratkaisuihin. Mikä tekee siitä tehokkaan ja skaalautuvan?
Aihetta avataan myös asiakasesimerkkien kautta.
10:40Kytkimille asetetut vaatimukset hyperkonvergenssiratkaisuissa. Mitä pitää muistaa.
11:00Tilaisuus päättyy

Ohjelmamuutokset ovat mahdollisia.

Paikka ja aika

Hotel Kokkola, Rantakatu 14, Kokkola
Tiistai, 10.4.2018 klo 09-11

Ilmoittautuminen

Kannattaa ilmoittautua heti, paikkoja on rajoitetusti.

  Nimi (*)

  Organisaatio (*)

  Titteli / Tehtävä

  Email (*)

  Erityisruokavalio

  Yhteistyössä:

  Huawei

  Huawei on maailman nopeiten kasvava IT-laitteistovalmistaja, jolla on 180.000 työntekijää, joista yli 300 Suomessa. Huawei tunnetaan ennenkaikkea innovatiivisuudestaan. Sillä on eniten patentteja alan toimijoista, ja panostus tuotekehitykseen on omaa luokkaansa: lähes 80.000 R&D-ammattilaista ja 10 miljardia euroa vuodessa.

  Tutustu tarkemmin

  Tietokeskus

  Tietokeskus on Suomen läheisin ja nopein, teknisesti osaava IT-palvelutalo, jonka yli 200 alan ammattilaista ovat palvelleet asiakkaita ylivoimaisella huolenpidolla jo kolme vuosikymmentä. Tietokeskus tarjoaa asiakkailleen kokonaisratkaisun, joka kootaan tarpeen mukaisista palikoista. Palveluiden käyttöönotto tehdään ketterästi ilman massiivisia projekteja. Tietotekniikan Tietokeskus toimii lähellä asiakasta, ja asiakkaalla on tuttu yhteyshenkilö, jota on helppo lähestyä. Tietokeskus on myös kuntien ja valtion sopimustoimittaja.

  www.tietokeskus.com